Vintermesterskaber - 1. afdeling

Tekst: Henrik Lyager Hansen
Fotos: Peter Levring Madsen

Klubmesterskaber i Simulatorgolf 2018 .

 

Golfafdelingen PI-København afholdt igen i år åbne klubmesterskaber i indendørs golf, som fandt sted med 1. afdeling i Grøndalscenteret d. 25. januar.

Her deltog ca. 40 kollegaer og alle mødte op i fantastisk humør og en iver efter at komme i gang.

Sidste års mester, Kasper (billedet herunder), mødte dog noget før os andre, idet han lige ville øve sig lidt inden selve turneringen startede. 

Kasper O. B. Poulsen - smugtrænede han? 

Om det var nervøsitet eller blot fordi han var lidt rusten, melder historien ikke noget om.

For mit eget vedkommende, så var det min første turnering i Golfafdelingens regi, så jeg så frem til en sjov dag på " golfbanen " med masser af udfordringer og højt humør. Jeg fik begge dele, men det vender jeg tilbage til.  

 

Golfafdelingens formand, Dan Berthelin bød velkommen sammen med kassérmester, Jesper Bangsgaard (billedet herunder), og i forbindelse med denne velkomst, blev man opdelt i hold og derefter fordelt ud i de forskellige båse.  

Jesper byder deltagerne velkommen og orienterer om regler 

 

Undertegnede selv havnede i bås med 3 gode spillere, og jeg fik kamp til stregen hele vejen igennem. Der var dyb koncentration ved hvert slag, men man kunne dog høre et lille sus fra forsamlingen, når man ikke lige ramte bolden, som man skulle.

 

Koncentrationen smuttede dog til tider, når spillet ikke lige kørte, men som gode kollegaer nu er, så kom der blot nogle gode råd, og så kom alle på rette spor igen.

Banen, som vi skulle spille på, bød på en del vandhazarder, store bunkers, store greens, smalle fairways, men til alt held var der dog ikke vind.

Jeg tror alle havde deres udfordringer, men sådan er golf jo, og det er det, der gør det spil så fantastisk sjovt og varierende.

 

Par 3 nærmest hul

Der var 4 par 3 huller, og ved disse huller var der indlagt en lille konkurrence, som gjorde, at der var gratis sodavand til spillerne i den bås, som kom tættest på flaget.

 

Mine medspillere og jeg vandt det første par 3 hul, med ca. 5 meter til pinden, men der var sågar nogle, der kom helt ned på 70 cm, på en af den andre par 3 huller, så det var ikke længe, man kunne nyde sit ellers flotte slag.

 

Som dagen gik, fik de fleste gang i jernene, og der var mange flotte slag, puts over hele linjen. Stemningen var rolig, og man kunne mærke koncentrationen stige i hallen, jo nærmere vi nåede hul 18.

Tilbage til min egen præstation, så fandt jeg ud af "på den hårde måde", at jeg var kommet i bås med 3 dygtige spillere, herunder sidste års mester, som alle havde en lavere handicap end jeg selv.

Full_Swing_Golf.jpg

Det var en fornøjelse, for at spille mod bedre spillere, optimeres også ens eget spil. Det viste sig også, at de løb med 1 og 2 pladsen i A rækken, samt en 2 plads i B-rækken. Ved præmie overrækkelsen, kom der dog også små kommentarer fra de andre medspillere, men hentydning om, at der måske lige skulle kigges på de herres handicap.

Micky Soepraptojo - A1 

 

 

 

  

A-rækken
Vinder: Mickey Soepraptojo 38 point
Nr. 2 Kasper O.B. Poulsen 37 point
Nr. 3 Steffen Steffensen 37 point

 

  

  

Jonas Kofod Olesen 

 

 

 

B-rækken
Vinder: Jonas Kofod Olesen 43 point
Nr. 2 Christian Skov Poulsen 40 point
Nr. 3 Lena Dahl 37 point

 

 

 

 

Dette var lidt om den første runde i simulator golf, den anden runde spilles d. 2 marts, så først der findes de samlede mestrer i A-række og B-rækken. Det bliver spændende at se, om denne rundes præmievindere kan holde fanen højt og yde endnu en flot præstation og måske løbe med den samlede sejr.

 

Til sidst, skal der lyde en stor tak til Jesper Bangsgaard, for at have arrangeret dagens match. Jeg er sikker på han får genvalg som arrangør næste år.    

Den anden runde spilles fredag den 2. marts 2018.

Jesper Bangsgaard byder velkommen og gennemgår reglerne Artiklens ophavsmand Henrik Lyager Hansen Kasper O.B. Poulsen Kasper O.B. Poulsen Lena Dahl en tur i den høje rough Konkurrencen på par 3 hullerne kunne følges på storskærm Stillingen på par 3 hullerne - nærmest hul Dan Berthelin byder velkommen Micky Soepraptoje - vinder A-rækken Jonas Kofod Olesen - vinder af B-rækken Kasper O.B. Poulsen runner up i A-rækken Christian Skov Poulsen - runner up i B-rækken - flankeret af Dan Berthelin og Jesper Bangsgaard Lena Dahl - nr. 3 i B-rækken Der siges farvel og på gensyn