Vintermesterskaber

Citat fra hjemmesiden simgolf.dk:

"Hos Simgolf spiller du indoor golf på verdens bedste baner! Det gør du ved at spille i simulatorer, der giver dig en virtuel repræsentation af den virkelige verdens allerbedste golfbaner. Det bedste af det hele er, at det foregår indendørs - og at du derfor kan spille i al slags vejr og hele året rundt.

Gør som verdens bedste - spil i simulator
Træning i golfsimulator giver dig sikkerked i dine slag, selvtillid og mulighed for at vedligeholde din svingrytme. Du kan øve alle slags slag, og du skal aldrig bekymre dig om vejrudsigten. Af netop disse årsager spiller mange af verdens allerbedste golfspillere i simulatorer og kan dermed altid træne og forbedre deres teknikker. Vi giver dig mulighed for at gøre det samme på vores indoor baner i København!

Spil golf i de hyggeligste rammer
Hos Simgolf er selve golfen vores helt store passion, men vi synes, at spillet bliver endnu bedre, når det krydres med hyggelig stemning i behagelige omgivelser. Derfor har vi skabt et lækkert, stort bar- og loungeområde, hvor du kan købe mad og drikke og alt, hvad du ellers kan finde på en typisk café. Den hyggelige atmosfære giver golftræningen en ekstra dimension og gør oplevelsen fuldendt.

Vær med i vores turneringer
Igennem hele vintersæsonen har vi sjove turneringer for både begyndere og øvede spillere. Vi har bl.a. en fast turnering hver mandag, en turnering kun for kvinder og online turneringer, der gør det muligt at deltage lige, når det passer ind i dit skema. Kom ind forbi og hør mere!"

 

Efterlysning: Referat og/eller foto fra vintermesterskaber 2008, 2009 og 2010 efterlyses. Kontakt gerne Peter Levring, hvis du ligger inde med materiale fra disse år.

Herunder et billede fra Vintermesterskaberne 2007.

 IMG_0284.png

Simulatorgolf anno 2007. Det er Torben Ehlers i den sorte poloshirt.
Foto: Preben Jensen.