Resultatkort 2020

Du kan hente resultatkortet her.

Blanketten kan udfyldes på skærmen og udprintes. Hvis du ønsker at gemme data i blanketten, skal du først downloaded den uden data, hvorefter du kan udfylde blanketten og gemme den på din computer med de nye data. Hav venligst god tålmodighed - kortet tager lidt tid om at blive klar.

Afregningen sker ved, at holdkaptajnen i forbindelse med udfyldelse af resultatkortet også påfører dette de faktiske betalte greenfee-omkostninger samt til hvem og hvor beløbet ønskes indsat (kontonummer til bank skal anføres).

Golfafdelingen dækker de faktiske greenfee-udgifter til semifinalerne og finalen.

Resultatkortet skal underskrives af begge holdkaptajner.

Resultatkort/afregningsblanketten sendes rettidigt med e-mail til Turneringsledelsen, dvs. den person, der er anført på resultatkortet i øverste højre hjørne - p.t. Søren Norlander. Resultatkortet skal være Søren i hænde senest 3 dage efter matchen er spillet.

Turneringsledelsen sender en kopi af resultatkortet til kassereren, der efterfølgende sørger for, at beløbet indsættes til den anførte modtager.

Der kan ikke gives forskud, og der må kun anføres én beløbsmodtager fra hvert hold. Beløbet kan ikke overføres til en sprogforeningskonto.

...................

PDF-filer vises med det gratis program Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke har programmet på din computer, kan du downloade det ved at klikke på dette link:

Link til www.adobe.dk

 

 

 

 sol.png