Stationsturneringen 2014

01-12-2014
Opdateret 25. november:
 
En dag på The Scandinavia - af Rasmus Piaster.
 
Dagen stod på finale på en af Danmarks flotteste golfbaner - The Scandinavian.
 
For flere af spillerne på Vestegnen III var der tale om debut på banen. Man kan ikke andet end blive imponeret, når man kører ind på anlægget.
 
Det er tydeligt, at dem der har stået for banen både har haft plads og penge. Et imponerende klubhus dannede rammen om morgenmaden og velkomsten.
Efter velkomsten og morgenmaden gik alle deltagere til driving rangen, hvor der ihærdigt blev varmet op.
 
Selv driving rangen var imponerende og vejret lagde ligeledes op til en perfekt dag på golfbanen.
Kortene blev fra begge holdkaptajner holdt tæt til kroppen og først kort før at 1. og 2. singlen skulle slå ud, blev det meldt ud hvordan holdene var sat.

 
image.jpeg
Vestegnen III: fra venstre Jesper Siholte, Rasmus Piaster, Anja Callesen, Frank Schytte og Rasmus Munk. 
(Foto: Søren Norlander).

image1.jpeg
Bestyrelsen: Kim Bo Munthesen, Søren Norlander, Frank Lund Nielsen og Kasper Juul Jensen. (Foto Stefan Rathsack).
 
1. singlen stod mellem Kim B. Munthesen og Rasmus Piaster, i 2. singlen mødte Søren Nolander Rasmus Munk. 
Doublen kom til at være en spændende kamp mellem Frank Nielsen/Kasper Juul og så Frank Schytte/Jesper Siholte. Efter for ni var intet afgjort. 
 
Bestyrelsen lugtede at sejren var inde for rækkevidde. Kim var én op, Søren var to op og doublen var også to op.
På bag ni havde både Kim og Søren hver et drive, der var sikkert i skoven, men skovtrolden ville bestyrelsen det godt og boldene endte på mirakuløs vis midt på fairway i begge tilfælde! Kim forfulgte heldet og lukkede sikkert 1. singlen i overbevisende stil på hul 15 og vandt 4/3.
 
Søren havde været tre op, men var lige med Rasmus Munk på hul 15. Det så godt ud fra bestyrelsen og der var meldinger om tæt løb i doublen også. 
Søren vandt hul 16, kom én op og lagde derved et stort pres på Rasmus Munk. 
På hul 17, et par 3 hul med en stor, men svær green, slog Søren et fornuftigt slag op på greenen.
Rasmus Munk fulgte efter og de stod begge med lange puts ned ad bakke på en kuperet grene.
 
image2.jpeg
 
Rasmus Munk havde en god dag på The Scandinavia.
 
Søren lavede et formidabelt put til en næsten givet par og Rasmus Munk fulgte efter med et mindst lige så godt put og holdt liv i matchen.
 
Der kom ikke flere meldinger fra doublen, men bestyrelsen var sikker på en sejr hvis bare Søren ikke tabte hul 18.
 
Søren slog ud på hul 18, et par 5 hul med masser af vand i spil. Sørens drive var aggressivt og blev belønnet ved et flot leje langt fremme og midt i fairway.
 
Rasmus Munk slog et nervøst drive, ud i roughen i højre side, men var sikkert fri af vandet. Med et flot andet slag lagde Rasmus Munk lidt pres på Søren.
 
Søren følte måske også nerverne, da han kiksede andet slaget og røg ud i rouhgen i højre side. Sørens tredje slag var sikkert over vandet, men gik venstre om greenbunkerne. 

Det åbnede en mulighed for Rasmus Munk, der forsøgte det sikre slag mod green, men bolden sejlede i højre og havde kurs mod vandhazarden. Nu var heldet kommet til Vestegnen III, for bolden landede på en af de store sten i vandhazarden og sprang i en flot bue op på greenen, cirka to meter fra flaget!
 
Spændingen var intakt. Søren slog et flot indspil, der landede tæt på flaget, men roughen gjorde, at der ikke var stop på bolden, der lige præcis trillede ud af greenen. Sørens femte slag blev lidt for langt og endte ca. fire meter fra flaget.
Rasmus Munk kunne med et sikkert to put vinde hullet og derved dele 2. singlen. Rasmus Munk holdt nerverne i ro og vandt hullet.
 
Nu blev der kigget langt efter doublen, alt afhang af resultatet i doublen.
Da doublen nåede greenen på hul 18 hævede VESTEGNEN III armene. Doublen var blevet vundet med en par af Frank Schytte på hul 16, og doublen havde derved vundet 3/2 og sikrede derved den samlede sejr til VESTEGNEN.
 
Vi takker for en fantastisk turnering med mange spændende matcher. Det var en super finale på en fantastisk bane og med perfekt vejr. Det kunne ikke have været arrangeret bedre.

God vinter!
 
dekotrativ-bold.jpg
 

Opdateret 6. oktober:

Kære golfere

Årets turnering er slut efter en fantastisk finale mandag den 29. september på en fantastisk bane The Scandinavian Golf Club, Farum, New Course og i et forrygende sensommervejr på en efterårsdag uden målbar vind.

Rammerne var sat til en dejlig dag og en spændende finale og begge dele blev tillige opfyldt.
Lad det være sagt med det samme, pokalen bliver på Vestegnen, denne gang hos VESTEGNEN III og et stort tillykke herfra.

Årets overraskelse og finalemodstander, Bestyrelsen, bed ellers godt fra sig og lignede længe en sikker vinder, da alle 3 bolde var "oppe", da man rundede forni.
 
Humøret var i top på Bestyrelsens hold, der endelig troede, at man havde fået has på Vestegnen, som imidlertid ville det anderledes. Kun undertegnede formåede i dagens 1. single at holde hele vejen hjem mod Rasmus Piaster, som havde en noget uheldig bagni.
 
Doublen med Kasper og Frank, som ellers var 2 oppe, faldt helt sammen og tabte 3/2 til Frank Schytte og en efter sigende helt forrygende spillende Jesper Siholte.
 
Nu afhang det samlede resultat af 2. singlen mellem Søren fra Bestyrelsen og Rasmus Munk fra Vestegnen. Søren var en overgang "oppe" med 3, men efter en god bagni og specielt de 2 korte par 4 huller var matchen pludselig lige!
 
Søren kom igen 1 "op" på 16. 17. blev delt efter 2 gode og lange puts fra begge spillere og Søren gik op ad 18. hul 1 oppe og velvidende, at en sejr ville være ensbetydende med en samlet sejr til Bestyrelsen.
Søren drivede fantastisk ud, men de 2 næste slag ind mod den svære green på 18. var til gengæld knap så gode, og han lå venstre om greenen i noget tyk rough. Rasmus fik reddet sit knap så gode drive med et godt 2. slag og havde nu et ca. 130 m langt slag ind over søen op imod greenen. Rasmus' 3. slag var noget i højre og hang ude over åen langs green og bedst som man troede, at den var i vandhazarden, ramte bolden på mirakuløs vis en af de store kampesten og sprang tilbage og ind på greenen, hvor den lagde sig "pinhigh" ca. 2 m fra pinden og Rasmus kunne uden at ryste, eller kun lidt ;-), stensikkert 2 putte og med en par vandt han hullet og delte dermed 2. singlen, hvilket lige akkurat var nok til at sikre sejren til Vestegnen III med resultatet 4-3.
 
Bestyrelsen og forhåbentlig alle øvrige vender stærkt tilbage næste år, og så håber vi igen at kunne ramme samme forrygende "sommervejr" til de valgte spilledatoer specielt i både kvart, semi og finalen.
Der burde stadig være mulighed for at få spillet noget golf i indeværende sæson - FORE!

Med venlig hilsen
Kim Bo

 

dekotrativ-bold.jpg

 

Opdateret den 17. september:

Kære golfere

Solen skinnede og der var 20 grader. Banen stod knivskarp og 4 fortrøstningsfulde hold stod klar til en fantastisk golfoplevelse og 2 spændende semifinaler og ligeså gjorde de 4 inviterede klappepræmievindere.
Med en superspillende 1. single, Kasper Juul, og en forrygende formand, Dan Berthelin, i doublen, ja så skrev Bestyrelsen historie og spillede sig i finalen efter en sejr over KP.
Med de ellers suveræne Vestegnen II ude af turneringen afhang Vestegnens skæbne af Vestegnen III, og med en sikker sejr mod Bellahøj 2 sørgede de for, at der for 6. år i træk er et hold fra Vestegnen i finalen. Kun den danske mester, Jakob Espelund, kunne slå Rasmus Piaster & Co!
 
Vestegnen III - Bellahøj 2: 5-2
Bestyrelsen - KP: 7-0
 
Finalen skal spilles mandag den 29. september på en endnu mere fantastisk bane, nemlig The Scandinavian i Farum.
For dem der har lyst til at kigge er der første tee off kl. 0930, men forinden mødes deltagerne (samt de 2 heldige vindere af klappepræmierne til klubmesterskabet) kl. 0800 til en dejlig morgenbuffet i det smukke klubhus.
 
FORE
Med venlig hilsen
Kim Bo
 

dekotrativ-bold.jpg 

 

Opdateret den 5. september:

Kære golfere

Kvartfinalerne blev afviklet trods store flyttedag i Københavns Politi og det gav følgende noget overraskende resultater:

K1: Vestegnen II - Bellahøj 2: 2-5
K2: Bestyrelsen - Nordsjælland: 7-0
K3: Specialstøtte - Vestegnen III: 0-7
K4: Flexgruppen - KP: 3-4

Det giver følgende spændende semifinale matcher:
Bellahøj 2 - Vestegnen III
Bestyrelsen - KP

Semifinalerne afvikles som tidligere nævnt på Simons Golfklub tirsdag den 16. september 2014 med første teeoff kl. 0900. Vi starter jf. ovenfor med Bellahøj 2 - Vestegnen III efterfulgt af Bestyrelsen - KP og sluttelig en stopbold med de 4 heldige klappepræmievindere fra klubmesterskaberne.
Simons Golfklub kan p.t. ikke oplyse, hvilken sløjfe der spilles og gør opmærksom på, at driving range formentlig først åbner kl. 0900 samme dag, desværre!
Der spilles jo om en finaleplads for 6 spillere på The Scandinavian i Farum mandag den 29. september.

FORE og må vi få en god og hyggelig dag!
Med venlig hilsen
Kim Bo

 

dekotrativ-bold.jpg 

 

Opdateret den 18. august:

Hej igen.

Endnu en runde er spillet og det begynder at spidse til - og også et par overraskende resultater.

Pulje 1      Bellahøj 2 - TFØ 6-1
Pulje 2 Seniorholdet - Vestegnen II 1-5
Nordsjælland - EE Luk Igennem                7-0    
Pulje 3 PET - Politiområdet 4-3
Vestegnen III - Flexgruppen 7-0
Pulje 4 KP - Specialstøtte 5-2
Vestegnen I - Bellahøj 1 ej spillet      

 

Slutstillingen efter puljekampe:

Stilling      Hold Point
Pulje 1 Bellahøj 2 4
Bestyrelsen 2
TFØ 0
Pulje 2 Nordsjælland 4
Vestegnen II 4
Seniorholdet 2
EE Luk Igennem      2
Pulje 3 Vestegnen III 4
Flexgruppen 4
PET 2
Politiområdet 2
Pulje 4 KP 6
Specialstøtte 4
Bellahøj 1 0
Vestegnen I 0

De indledende øvelser er overstået og vi overgår til knald/fald matcher.

Spilledatoen er fastsat til mandag den 1. sep jf. turneringsbetingelser.
Vi i turneringsledelsen var ikke opmærksom på dette års helt store rokade i Københavns politi den pågældende dag.
Der opfordres til at afvikle matchen på den fastsatte dato. 
Giver det uforholdsmæssig store problemer i forhold til dette kan turneringsledelsen kontaktes i god tid og vi er selvfølgelig behjælpelige med at finde en løsning.

 

Kvartfinaler:

K1: Vestegnen II - Bellahøj 2
K2: Bestyrelsen - Nordsjælland
K3: Specialstøtte - Vestegnen III
K4: Flexgruppen - KP

Ender en cupkamp uafgjort (kvart, semi eller finale) afgøres matchen på dagen ved at lade 1. singlerne spille sudden death på et hul/huller efter aftale med den pgl klub.
Holdet som står først bestemmer spillested/bane. Da de blev toér i puljen.
Husk den efterfølgende semifinale afvikles tirsdag den 16. september på Simons Golfklub.

 

Med venlig hilsen

Søren Norlander

 

dekotrativ-bold.jpg

 

Opdateret den 24. juni:

Hej!

Her kommer lige en sommeropdatering inden sidste runde i Stationsturneringen:

Stilling      Hold Kampe      Point
Pulje 1 Bellahøj 2 1 2
Bestyrelsen 2 2
TFØ 1 0
Pulje 2 Seniorholdet 2 2
Nordsjælland 2 2
Vestegnen II 2 2
EE Luk Igennem      2 2
Pulje 3 Flexgruppen 2 4
Politiområdet 2 2
Vestegnen III 2 2
PET 2 0
Pulje 4 KP 2 4
Specialstøtte 2 4
Bellahøj 1 2 0
Vestegnen I 2 0

Sidste runde spilles den 14. august med følgende kampe:

Pulje 1      Bellahøj 2 -  TFØ
Pulje 2 Seniorholdet -  Vestegnen II
Nordsjælland -  EE Luk Igennem
Pulje 3 PET -  Politiområdet
Vesgtegnen III  -  Felxgruppen
Pulje 4 Vestegnen I -  Bellahøj 1
KP -  Specialstøtte

Som I kan se, er der i hvert fald i 3 af puljerne spænding til det sidste om, hvem der går videre til kvartfinalerne, så alt kan ske i sidste match!
Go' sommer og FORE!
                                          
PS. Det er ikke kun de forsvarende verdensmestre i fodbold, Spanien, der røg ud i indledende runde - det gjorde også finalisterne fra sidste år, Bellahøj 1, og hvem ved om flere store hold følger med i sidste runde?
 
Med venlig hilsen
Kim Bo

 

dekotrativ-bold.jpg 

 

Opdateret 15. juni 2014:

Hej igen.

Endnu en runde er spillet og det begynder at spidse til - og også et par overraskende resultater.

Pulje 1 Amager - TFØ (Amager DQ) 0-7
Pulje 2 Nordsjælland - Vestegnen II 4-3
EE Luk Igennem - Seniorholdet 6-1     
Pulje 3 Vestegnen III - Politiområdet 2-4
Flexgruppen - PET 4-3
Pulje 4 KP - Bellahøj 1 4-3
Specialstøtte - Vestegnen I 5-2       

 

En skidt runde for Vestegnen, men alt kan nås endnu i sidste runde - go' sommerferie!

 

Med venlig hilsen
Kim Bo

dekotrativ-bold.jpg 

Opdateret 18. maj 2014:

 

Kære golfere.

Med lidt forsinkelse, grundet en velfortjent ferie på Tenerife :-) kommer her resultater fra 1. runde - desværre har Bellahøj Senior trukket sig fra turneringen grundet arbejdspres således, at der nu er 4 hold i hver pulje! 

Pulje 1 Bellahøj 2 - Amager 6-1
Bestyrelsen - Bellahøj 2 0-7
Pulje 2 Seniorholdet - Nordsjælland 5-2
Vestegnen II - EE Luk Igennem 5-2       
Pulje 3 PET - Vestegnen III 3-4
Politiområdet - Flexgruppen 3-4
Pulje 4 Vestegnen I - KP 2-5
Bellahøj 1 - Specialstøtte 3-4


FORE!

Kim Bo 

dekotrativ-bold.jpg 

 Klik her for at gå til lodtrækning og puljeinddeling for 2014.