Åbent hus på Værebro Golfcenter 2018

08-07-2018
Af Espen Meyer Christensen
Foto: Mogens Voigts
 

PI's golfafdeling afholdte med tilskud fra "Støtteforeningen" et åbent hus arrangement i Værebro Golfcenter, hvor det var muligt for deltagere, som var medlem af PI-København, at prøve kræfter med rutinerede kollegaer på en 9-hulsbane, samt 18-hullers putter-bane. 

Der blev lyttet godt efter når instruktøren forklarede hvordan man "putter" Der blev lyttet godt efter når instruktøren forklarede hvordan man "putter".
 
Arrangementet var rettet mod kollegaer, som enten var helt nye eller havde prøvet kræfter med sporten tidligere, men som muligvis havde lysten til at melde sig ind i PI´s Golfafdeling. 
Det var muligt både at tage sit eget udstyr med, eller man kunne låne fra Golfcenteret.
Vejret op til selve arrangementet havde vist sig fra sin historisk varme side, men selve dagen bød det til trods på skyer med få solhilsner fra oven. Dog var vinden frisk og varm, hvilket satte scenen til en fantastisk golfdag. Diskussionen faldt indledningsvis på, hvad godt golfvejr egentlig er? Det blev klart, at vejret altid er et emne, når man vælger at bevæge sig ud på den tætklippede og toptrimmede grønsvær, hvad enten det er vinter eller en anden årstid.
 
Fuld koncentration på "puttinggreen". Fuld koncentration på "puttinggreen".

Vejret viste sig på dagen at være perfekt, selvom kraftige vindpust drillede momentvis. Programmet var givet på forhånd, hvorfor det ikke kom som nogen overraskelse, at vi skulle have en smule teori om sving, slag og fatning på golfkøllerne. 
Alle deltagere blev taget godt imod og tålmodigt indført i små tips og tricks af centerets professionelle trænere, således det var muligt for alle deltagere at gå 9-hulsbanen efterfølgende med nogle af de mere rutinerede spillere fra PI´s golfafdeling. 

Handicap-begrebet blev i stor morskab vendt i flere vinkler og tolket bredt blandt kollegaerne, men det viste sig, at med sportsforståelsen af handicapbegrebet, var det muligt for både rutinerede og nybegyndere at spille lige op. 

En god golfdag i herligt selskab sluttede med en fælles puttekonkurrence på banens 18-hullers puttebane. Dagens vindere blev behørigt kåret med fin vin og anerkendende håndtryk.

Der tælles slag for at finde vinderen i "putte-konkurrencen". Der tælles slag for at finde vinderen i "puttekonkurrencen".
 
På vegne af deltagerne på dagen vil jeg gerne udtrykke stor ros og tak for en dejlig, hyggelig og ikke mindst lærerig dag på Værebro Golfcenter i selskab med PI's golfafdeling. På gensyn.