Vintermesterskaber - 1. afdeling

01-02-2017

Tekst: Frank Lund Nielsen
Fotos: Peter Levring Madsen

Vinter Tour 2017 - Simulatorgolf.


Efter lidt genudsendelser af invitationen lykkedes det at få formalia på plads.
Torsdag den 12. januar 2017 skulle første afdeling af årets Tour afvikles.

Arrangør Jesper Bangsgaard bød velkommen og introducerede en svær bane med masser af vand, PGA National, The Champion, Palm Beach, Florida. Der skulle spilles stableford i to rækker.

Betingelserne i denne første afdeling blev sat lavt på skalaen, herunder bløde greens, som ville tage vel imod lange indspil, hurtige fairways, så man kunne få lidt længde på sine drives og ikke mindst havde vinden på banen denne dag fuldstændig lagt sig. Det skal selvfølgelig bemærkes, at de lette betingelser kommer til gode for dem, som formår at ramme fairways og greens "in regulation".

Anders StokholmAf "baneservice" havde arrangøren sørget for gratis kaffe. Rundstykker med ost eller pålægschokolade kunne købes undervejs - med princippet først til mølle.

Undervejs på runden kunne man på par 3 hullerne vinde en runde drikkevarer til alle i boksen, ved nærmest pinden i første slag.

Undertegnede var dog langt fra disse præmier og måtte nøjes med en kop kaffe. I to tilfælde på disse forholdsvise korte par 3 huller lykkedes det, til trods for et følelsesmæssigt fantastisk træf på bolden og en lige mod pinden afgang på skærmen, for dernæst halvvejs at smutte til venstre og efterlade et indspil på ca. 65 meter. Følelserne for golf led et kraftigt knæk, men det er jo heldigvis kun et spil. Hen til bolden, for det var jo min tur igen. Lave et super indspil og redde netto par.

På en runde golf som denne, blev vi heller ikke snydt for tilråb til bolden, STOOOOP eller RUUUUUL, alt afhængig om man havde styr på indspil og putning, som kan være lidt svært at tilvænne sig. Det kan Kim Bo Munthesen måske svare på, for jeg kunne høre ham, selvom der var mange huller imellem os.  

Der blev lavet fine resultater i denne første runde, så man skal pudse jernene i 2. runde, hvis man ønsker at blive samlet vinder af Vinter Tour 2017.

Formand Dan Berthelin og Niels Bogø 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A-rækken
Vinder:   Niels Bogø  37 point
Nr. 2 Frank Lund Nielsen     37 point
Nr. 3 Lasse Vilhelmsen  36 point

 
 

 

 

 

 

 

Dan Berthelin og Peter Clausen 

 

 

B-rækken
Vinder: Peter Clausen 39 point
Nr. 2 Gert Sejbak 33 point
Nr. 3 Christian S. Poulsen 29 point

 

 

 

 

 

 

 

2. afdeling afvikles den 14. marts 2017 fra kl. 0800 til kl. 1300 og det forlyder, at betingelserne på banen vil blive væsentligt sværere, men kan selvfølgelig spilles i T-shirt. Send mail til jlb001@politi.dk, Jesper Bangsgaard, som skal have tak og stor ros for igen, at stable Vinter Tour 2017 i Sim Golf på benene.